Pedeapsă mai blândă pentru Dan Diaconescu! A fost pus sub control judiciar

de | 13.04.2023 12:33 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Pedeapsă mai blândă pentru Dan Diaconescu! A fost pus sub control judiciar

Joi, 13 aprilie, Tribunalul Constanța a decis ca fostul patron TV, Dan Diaconescu, să fie plasat sub control judiciar, scăpând, astfel de măsura arestului la domiciliu.

Decizia este definitivă.

Amintim că în seara zilei de vineri, 7 aprilie, Dan Diaconescu a fost pus în libertate, după ce joi a fusese reținut pentru 24 de ore într-un dosar în care este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două fete minore. Vineri, fostul realizator TV primise măsura arestului la domiciliu. La ieșirea din arest, Dan Diaconescu a declarat că se aștepta să fie lăsat în libertate și că în curând va lansa o nouă televiziune.

S-a băgat în șifonier de frica mascaților! Primele imagini cu minorele cu care ar fi întreținut relații intime

Descinderile care au avut loc pe 6 aprilie la locuința fostului politician, i-au dat emoții acestuia, având în vedere că Dan Diaconescu a fost găsit în șifonier de polițiști, potrivit Știripesurse.ro.

Mascații au descins la locuința fostului patron OTV, dar spre surprinderea lor nu a fost găsit în casă. Se pare că lui Dan Diaconescu i s-ar fi făcut frică de oamenii legii, astfel, s-ar fi ascuns în șifonier, acolo unde a fost găsit.

La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit.”, arată un comunicat al Poliției.

Au apărut imagini cu minorele cu care ar fi întreținut relații intime

Dan Diaconescu este acuzat de acte sexuale cu minori. Potrivit surselor judiciare, citate de Știri pe Surse, el ar fi contractat aceste servicii de la două minore, gemene, fiind aduse fostului politician de către proxeneți. Mai mult, Dan Diaconescu ar fi căutat o virgină pentru partide de amor.

diaconescu minore - Pedeapsă mai blândă pentru Dan Diaconescu! A fost pus sub control judiciar

Foto Colaj Anchetaonline: Spotmedia/Cancan

De asemenea, Cancan.ro a publicat imagini în care sunt două tinere și Dan Diaconescu, fete despre care se spune că sunt cele implicate în dosarul în care este anchetat „regele audiențelor”.

dan diaconescu3 - Pedeapsă mai blândă pentru Dan Diaconescu! A fost pus sub control judiciar

Foto Cancan

Acestea ar fi fost minore în perioada în care Diaconescu s-ar fi întâlnit cu ele pentru a întreține relații intime.

Fostul patron de televiziune și om politic a fost reținut de oamenii legii, urmând să fie dus la Constanța, la audieri.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NEWS! Percheziții la locuința lui Dan Diaconescu din București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Constanța | Dan Diaconescu