Diana Șoșoacă îl respinge radical pe Cătălin Rădulescu Mitralieră

de | 12.02.2024 17:06 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

▼Avocata Ingrid Alexandrescu este coordonatoarea organizației argeșene a SOS România

Săptămâna trecută, presa națională îl poziționa pe fostul deputat Cătălin Rădulescu, mai cunoscut sub titulatura de Mitralieră, la conducerea organizației județene a partidului fondat de Diana Șoșoacă. Informația s-a viralizat rapid, iar Diana Șoșoacă a luat foc și a dezmințit-o instant, delimitându-se categoric de numele și reputația ex-parlamentarului argeșean, exclus și de PSD.

Dl Rădulescu (zis Mitralieră) nu este membru SOS România,  nu a avut discuții cu conducerea SOS România,  iar organizația județeană Argeș a partidului SOS România este condusă de doamna avocat Ingrid Alexandrescu.”, a anunț Diana Șoșoacă pe pagina oficială de Facebook.

 „În partid vin oameni care sunt extrem de dezamăgiți de sistemul actual și vin fix pentru viitorul copiilor lor!”

Ingrid Alexandrescu este unul dintre avocații cunoscuți din Argeș, care s-a făcut remarcată prin faptul că a luptat mereu, de multe ori probono, împotriva nedreptăților, a discriminării și a încălcării drepturilor și a libertăților copilului, împotriva corupției din justiție și pentru drepturile omului. Această misiune și-a asumat-o încă de la începutul carierei, iar la finalizarea masteratului în Administrație Publică și-a ales ca temă de disertație chiar un studiu pe drepturile copilului în societate.

Am intrat în partid dezamăgită fiind de modul în care se desfășoară justiția în perioada actuală, pe care nu o am doar eu, ci și marea majoritate a avocaților și a cetățenilor, astfel încât cred că este imperios necesară o lege privind angajarea răspunderii magistraților, strict pentru nerespectarea și neaplicarea normelor obligatorii de drept și a dispozițiilor procedurale așa cum sunt menționate  în codurile de procedură, deoarece, în caz contrar, ajungem să fim lipsiți de o justiție eficientă.

 

Să nu uităm că de la modul în care se desfășoară actul de justiție pornește și gradul de corupție, iar în prezent România este unul dintre statele fruntașe la nivel european în domeniul corupției, dar și al condamnărilor la CEDO, tot din acest motiv, în special pentru nerespectarea drepturilor omului, tot de către justiție, în mare parte. Singurul partid în care m-am regăsit a fost, în mod evident, partidul SOS România condus de un avocat și senator, Diana Ivanovici Șoșoacă, ce, pe lângă nemulțumirea mea legată de justiția actuală, luptă și pentru naționalismul bine înțeles, pe care eu îl consider un act de patriotism, pentru că orice român patriot ar trebui să lupte pentru păstrarea suveranității și a independenței țării sale, a resurselor naturale, a industriei și a bunurilor, care, din păcate, la acest moment, nu ne mai aparțin. Cât despre resursele naturale, deși noi le producem, plătim un TVA pentru ele, în condițiile în care celelalte țări, care le cumpără de la noi, au TVA zero pentru gaze, lumină și alte utilități, fapt care, în mod evident, demonstrează că actualii guvernanți nu au în vedere interesul țării și al cetățeanului român, ci, în totalitate, interesele altor țări.

 

Știm cu toții că o astfel de situație, dacă va continua, noi fiind deja o țară falimentară, dar nedeclarată la acest moment de către premier, din motive evidente, dacă nu se schimbă ceva în acest an electoral la nivel de management al României și implicit și în rândul personajelor politice, care au condus țara timp de 34 de ani, vom deveni, practic, o colonie, ceea ce aproape și suntem, doar că din 2025 va fi și oficial.

 

Constat că toți românii patrioți și realiști gândesc la fel ca și mine și mă bucură acest lucru, gândire pe care o au indiferent de clasa socială, dar pe care, din păcate, mulți o vor exprima doar la vot, de teamă că sistemul actual să nu exercite presiuni asupra lor, a membrilor familiei sau a eventualelor afaceri, ori în exercitarea profesiei, ceea ce este un lucru foarte grav pentru că asta demonstrează, o dată în plus, gradul ridicat de corupție și legătura guvernului actual cu instrumentele sale de forță. ”, ne-a explicat avocata Ingrid Alexandrescu, expunând argumentele care au făcut-o să aleagă partidul Dianei Șoșoacă pentru debutul său în politică.

ingrid SOS ROmania

La nivel de Argeș, încă se lucrează la organizarea filialei, care atrage noi și noi membrii.

În partid vin oameni care sunt extrem de dezamăgiți de sistemul actual și vin fix pentru viitorul copiilor lor! SOS România este în creștere și în județul nostru, fiind privit ca singurul partid care mai poate salva țara noastră de la dezastrul iminent spre care se îndreaptă.

 

În calitate de mamă, de femeie, de avocat și de cetățean al acestei țări, fac un apel către toți cei care, ca și mine, doresc să ofere posibilitatea copiilor lor de a putea trăi într-o țară liberă, dezvoltată și condusă de oameni competenți, fără interese politice, să vină alături de SOS România pentru a putea deveni o echipă și mai puternică, în folosul viitorului copiilor noștri.”, a mai adăugat aceasta. 

Cât despre informațiile privind alipirea lui Cătălin Rădulescu la SOS, și Ingrid Alexandrescu a dezmințit clar această știre.

Aș dori să menționez că în acest partid nu sunt oameni politici care să fi făcut parte până la acest moment dintr-un guvern, însă sunt oameni politici care au fost înlăturați tocmai pentru că gândeau constructiv pentru viitorul țării și al copiilor și, ce este cel mai important, este că la nivel național întreaga conducere a partidului este reprezentată de persoane integre și recunoscute profesional, care au un singur scop: binele țării și al viitoarei generații, fără interese politice meschine ca ale celor ce ne-au guvernat timp de 34 de ani.”, ne-a mai declarat Ingrid Alexandrescu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cătălin Rădulescu | CEDO | Ingrid Alexandrescu

Ultimele articole