Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin!

de | 25.08.2024 20:02 | Importante, Lifestyle, Pitești

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp de la primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care împreună cu Mihai-Alexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, apremiat performerii Supercupei.

Sursă foto:, Facebook Cristian Gentea.

Astfel, Dinamo s-a impus, la Turneul F4 de la Piteşti Arena și a câștigat al şaptelea trofeu Supercupa României din palmares. Dinamo s-a impus în finală în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, scor 37-29 (18-15).

Sursă foto:, Facebook Cristian Gentea.

”Dinamo câștigă Supercupa României la handbal masculin, după victoria 37-29, din finala cu Minaur Baia Mare.

Ne-am bucurat de prezența la meci a lui Mihai-Alexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, cel care a apreciat condițiile la standarde internaționale de la Pitești Arena.

Împreună am premiat performerii Supercupei.

Timp de 4 zile, la Pitești Arena, am avut cele mai bune echipe din handbalul românesc, chiar unele dintre cele mai bune la nivel internațional!

A fost spectacol total!

Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această reușită, de la reprezentanții federației, până la colegii de la sală!

Vom continua să aducem la Pitești Arena cele mai importante întreceri naționale și internaționale!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto:, Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Mărturiile comunismului. ”A murit, probabil, așteptând să vină acea căruță și să-l ducă acasă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Baia Mare | Cristian Gentea | Dinamo | Pitești | Pitești Arena | Supercupa României

Ultimele articole