”Dincolo de granițe” și ”Weekend de vis”, la Cinema ”București”

de | 26.09.2024 08:26 | Pitești, Lifestyle

Cinematograful de artă ”București” invită cetățenii la un weekend captivant de film, în care două producții deosebite vor aduce în prim-plan teme emoționante și universuri pline de semnificație. Biletele sunt disponibile la prețuri accesibile, cu reduceri pentru studenți, pensionari și elevi. 

Sâmbătă, 28 septembrie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul străin „Dincolo de granițe”.

Lia a fost profesoară, dar acum a ieşit la pensie. Îşi promite că va face tot ce-i stă în puteri pentru a da de urma nepoatei sale, Tekla, de care nu mai ştie nimic. În căutarea ei, Lia ajunge la Istanbul, un loc unde totul i se pare posibil. Aici dă peste Evrim, un avocat ce luptă pentru drepturile comunităţii trans, iar Tekla pare mai aproape ca niciodată…

Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 29 septembrie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul românesc „Weekend de vis”, un film plin de umor, în regia lui Ovidiu Georgescu.

Pelicula oferă o perspectivă autentică și sensibilă asupra eforturilor unui cuplu de a-și împlini visul de a devein părinți, într-o societate în care presiunea idealurilor de familie devine din ce în ce mai apăsătoare.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Argeș – Accident cu BMW-ul poliției! Trei persoane au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | elevi | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole