Director din Pitești acuzat că a violat o minoră! A fost reținut

de | 23.07.2024 10:50 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 42 de ani, din Pitești, a fost reținut după ce a violat o minoră. Bărbatul este directorul unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde fata frecventa mai multe cursuri.

Bărbatul este acuzat că, timp de mai multe luni ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de funcția pe care o deține.

Potrivit IPJ Argeș, cazul a ajuns în atenția poliției, după ce tânăra a făcut o sesizare că ar fi fost agresată fizic de o femeie.

Cercetările au pornit, inițial, de la o sesizare a unei tinere, privind faptul că ar fi fost agresată fizic de o femeie.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Pitești, ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde minora frecventa mai multe cursuri.”, transmite IPJ Argeș

Pe 22 iulie, bărbatul a fost dus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vacanță cu final tragic! Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole