Distracția continuă în inima Argeșului. Prima zi la ARCHANGELS FEST – rețeta unui eveniment de succes

de | 07.09.2024 11:38 | Topoloveni, Lifestyle

Prima zi de la ARCHANGELS FEST, Topoloveni, ediția a IV-a, a însemnat distracție, concursuri cu premii și desigur, și multă, multă, multă muzică bună. Rețeta unui eveniment de succes, un eveniment în care Consiliul Judetean Arges este partener al Festivalului.

Președintele Ion Mînzînă, vicepreședinții Marius Nicolaescu (care a venit chiar pe motor la festival) și Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public Marius Puiu, precum consilieri județeni au participat la evenimentele din prima zi ale Festivalului.

Sursă foto: FB CJ Argeș si FB Ion MInzina

Prima seară a strâns mii de fani rock-ului. Mai ales că a fost o seară în care muzica a răsunat parcă și pentru Nicu Covaci, grație PHOENIX Transsylvania IN MEMORIAM NICU COVACI. Au mai urcat mai scenă pe Nunanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC), BLACK (Metallica/ special guest from Serbia).

Urmează o spectaculoasă paradă moto

Astăzi, distracția începe cu spectaculoasa paradă moto, la ora 15:00. Concertele vor începe de la ora 19:00, cu cei care au fost catalogați drept Phoenix de peste Prut, Condorii Negri. Vor urca pe scenă Altar, Trooper și Vunk.

Sursă foto: FB CJ Argeș si FB Ion MInzina

”Absolut spectaculos în prima zi de la ARCHANGELS FEST, Topoloveni. Impresionant cum Nicu Covaci a părut că este încă pe scenă.
Eu așa mi l-am imaginat, așa mi-l voi imagina de fiecare dată, cum îl știam de zeci de ani, în mijlocul celor de la Pheonix. Aplauze și pentru Nunanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC), BLACK (Metallica/ special guest from Serbia).
Sper să reușesc să ajung și în această seară, mai ales că organizatorii acestui eveniment susținut și de Consiliul Judetean Arges mi-au promis că au ca invitați Condorii Negri, o trupă considerată cumva un fel de Phoenix din Republica Moldova. Sunt curios, chiar sper să ajung să îi văd!
Așadar se anunță o seară cel puțin interesantă la Topoloveni, și nu uitați că până la ora 19, când încep concertele, puteți merge și la Castrul Roman Jidova, la festivalul de reconstituire istorică TRANSALUTANUS FEST. LA PORȚILE IMPERIULUI, acolo unde istoria noastră prinde din nou viață!”, a fost mesajul transmis, pe pagina de Facebook, de președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă.

Locația evenimentului dispune de:

  • Toalete/ ZONĂ CORTURI/ DUȘURI
  • Parcare moto/ Parcare auto
  • Zonele food & drinks
  • Unități de cazare se găsesc în întreaga zonă: Pitești-Ștefănești-Călinești-Topoloveni.

Sursă foto: FB CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Iată programul. ARCHANGELS FEST 2024: Sărbătoarea motociclismului și a muzicii live în inima Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: