La doar 18 ani, a primit un diagnostic crunt. Andi are nevoie de ajutorul nostru!

de | 24.08.2024 13:12 | Județean, Lifestyle

Și de această dată stă în puterea noastră, a fiecăruia dintre noi, să ne unim și să fim aproape de un adolescent. La doar 18 ani, Andi Sabareanu, elev în clasa a XII-a, a Colegiului Alexandru Odobescu din Pitești, a fost diagnosticat cu cancer (Sarcom Ewing), o formațiune tumorală de 28 cm, coapsa dreapta, o formațiune maligna, invazivă. Și noi putem crește șansa lui Andi. Chimioterapia a început, însă costurile estimate al procedurilor se ridică la suma de 300.000 euro…

”Apel umanitar (SNPP) – Colegul nostru Mihai Sabareanu de la Sp Mioveni se afla într-o situație disperată, fiul său de 18 ani fiind depistat în urma cu puțin timp cu o formă agresivă de cancer. Mai multe detalii – mai jos. Bex SNPP a declanșat SNPP Protect 1-3 și a transmis Comisiei SNPP Protect 4 materialele pentru un ajutor suplimentar și pe acest palier. Dar sunt picături într-un ocean. În plus – fiecare filială SNPP va dispune viramente suplimentare în conturile indicate și de asemenea va iniția acțiuni de sprijin la nivelul unităților. Orice sprijin cât de mic este binevenit. Ne rugăm toți pentru sănătatea lui Andi și pentru o reușită a intervenției chirurgicale care are costuri enorme (inclusind terapie imunologică ulterioara).

Apel Umanitar (Mihai Sabareanu) – Andi Sabareanu, elev în cls a XII a, a colegiului Alexandru Odobescu, Pitești, a fost diagnosticat cu cancer( Sarcom Ewing), o formațiune tumorala de 28 cm, coapsa dreapta, o formațiune malignă, invazivă.

Procedurile de chimioterapie au început cu celeritate, fiind pericolul de a se extinde și în alte zone din organism.

Totalitatea procedurilor în care adolescentul de 18 ani va fi implicat:

  • ⁠ ⁠chimioterapie;
  • ⁠ ⁠chirurgie femur drept;
  • ⁠ ⁠proteza inlocuitoare femur drept;
  • ⁠ ⁠recuperare in centre specializate;
  • ⁠ ⁠imunoterapie.

Un calcul estimativ al procedurilor se ridică la suma de 300.000 Euro (!), în acest caz orice ajutor din partea fiecăruia dintre dvs. fiind vital pentru Andi.

Cuvintele sunt de prisos în aceste cazuri, iar tot ceea ce Andi și familia va urează… sănătate multă tururor și Dumnezeu să vă aibă în pază!

Și mai puteți face ceva, fiecare dintre voi să înalțe o rugăciune la Dumnezeu, pentru Andi-Mihai- Dumnezeu chiar poate face minuni (întregul dosar medial se afla în posesia SNPP și poate fi pus la dispoziție)”, este apelul umanitar publicat de SNPP Politia Penitenciara pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook SNPP Politia Penitenciara 

Cei care pot să ajute o pot face aici:

Nume

SABAREANU LAURENTIU MIHAI

IBAN

RO39BTRL00301201786686XX

Nume

SABAREANU LAURENTIU MIHAI

IBAN

RO36BTRLEURCRT0078668601

Mihai Sabareanu(Revolut)

RO95BREL0005551637930100.

Sursă foto: Facebook SNPP Politia Penitenciara

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Seară de film în parcul Lunca Argeșului, Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești

Ultimele articole