Doi tineri de 18 și 22 de ani au fost reținuți după ce au riscat un incendiu în Trivale!

de | 02.08.2022 19:58 | Eveniment, Pitești, Știri

În cursul zilei de ieri, 1 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, ambii din Pitești pentru acțiunea de incendiere în formă continuată.

Cei doi băieți au incendiat, în noaptea de 28 spre 29 iulie, în jurul orei 01:00, trei pubele din plastic din cartierul Trivale, existând pericolul ca incendiul să se propage la autoturismele parcate în apropiere.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A condus fără permis și a luat un an și patru luni de închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale

Ultimele articole