Lumea medicală în doliu! Fostul director al Spitalului de Pediatrie – dr. Vasile Stan a încetat din viaţă

de | 06.08.2024 23:20 | Eveniment, Lifestyle, Pitești

Vasile Stan, fost director al Spitalului de Pediatrie Piteşti şi fost șef al secției de chirurgie ortopedică în cadrul aceleiaşi unităţi medicale a încetat din viaţă la vârsta de 72 de ani.

Unul dintre cei mai joviali și mai profesioniști medici argeşeni, acesta nu mai profesa de câţiva ani, retrăgându-se din viaţa profesională din cauza unor probleme medicale.

Apreciat de colegi, dar şi de familiile micilor pacienţi cărora le-a alinat suferinţele, dr. Vasile Stan este deplâns de întreaga comunitate.

Vasile Stan a condus Spitalul de Pediatrie în perioada 2010-2016. În această perioadă, acesta a suferit un infarct, chiar în timp ce se afla la muncă, însă a scăpat cu bine din această încercare. A fost descoperit fără suflare astăzi, 6 august, în jurul orei 19, existând bănuiala că tot un un infarct l-ar fi răpus de această dată.

Nici nu ştiţi ce înseamnă să operezi un copil câteva ore şi să-l vezi la puţin timp gângurind… Medicul de copii are o altă structură sufletească, alt comportament.”dr. Vasile Stan, 2012.

Dumnezeu să-l odihnească!

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primul RMN deschis a ajuns în Pitești, la Spitalul Sfântul Nicolae!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul de Pediatrie Piteşti