Doliu în handbalul românesc. A murit la doar 34 de ani

de | 28.08.2024 19:03 | Eveniment, Național

Este doliu în handbalul românesc. Handbalista Iryna Glibko a încetat din viață.

Aceasta avea doar 34 de ani.
Trista veste a fost anunțată astăzi, 28 august de către Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea pe pagina de socializare Facebook.
„Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toti cei care au interacționat cu ea. Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște, ori de a lucra alături de ea.
Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscător pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică, atât din România cât și din Europa.
Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei și către toți cei dragi ei în aceste momente dificile.
Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre.
𝐎𝐝𝐢𝐡𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐞-𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐞!”, este mesajul trist și emoționant transmis de SCM Râmnicu Vâlcea.
Handbalista Iryna Glibko

Amintim faptul că Iryna Glibko a jucat handbal în Liga Naţională din anul 2012, aceasta fiind  campioană naţională cu CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Celelalte două echipe la care a jucat au fost Danubius Galaţi şi HCM Roman. Totodată trebuie amintit faptul că aceasta a fost şi componentă a naţionalei Ucrainei iar la SCM Râmnicu Vâlcea a jucat până în vara acestui an, din anul 2017.

Momentan nu se cunoaște cauza decesului.

Foto: Facenook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav la Câmpulung. Un șofer de 74 de ani a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de o altă mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Râmnicu Vâlcea | Roman | Vâlcea

Ultimele articole