Doliu în lumea medicală! Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viață la 57 de ani

de | 26.01.2024 23:31 | Național, Eveniment

Lumea medicală din România este mai săracă. S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai pricepuți medici din țară.

Este vorba despre dr. Cioflan Emil Horia, unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie.

Supranumit „medicul cu mâini de aur”, Horia Cioflan a murit la doar 57 de ani.

Mama sa, de profesie tot medic, a decedat în ziua înmormântării acestuia.

În urmă cu ceva timp, medicul a avut parte de un eveniment nefericit. În timp ce se afla la muncă, acesta ar fi suferit un infarct.

Din păcate, starea lui de sănătate după acest incident nu s-a îmbunătățit. Deși toată lumea a sperat că își va reveni, Horia Cioflan a stat multă vreme în comă. Finalul medicului a fost unul tragic, stingându-se din viață la doar 57 de ani.

cats 1 - Doliu în lumea medicală! Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viață la 57 de ani

Tragedia a fost urmată de o alta.  La doar două zile distanță, și mama acestuia, medic pediatru, Ștefania Cioflan, a murit pe patul de spital.

Când a primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o primească vreodată, aceea că fiul său a trecut la cele veșnice, aceasta nu a mai suportat durerea și, chiar în ziua înmormântării medicului Horia Cioflan, și-a dat ultima suflare.

De-a lungul carierei sale, Horia Cioflan a studiat și s-a pregătit până a devenit cel mai bun din domeniu. Medicul ajunsese să aibă competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, dar și în chirurgie laparoscopică și histeroscopică, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul comunei Padeș, mesaj emoționant pentru regretatul medic

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan și-a câștigat respectul și prestigiul prin abilitățile sale remarcabile în domeniul obstetricii-ginecologiei. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din acest domeniu din Europa, el a fost o sursă constantă de inspirație pentru tinerii medici și o forță în îmbunătățirea practicii medicale în România.

Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Foto: romaniatv.net/  Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins cu folii neomologate pe geamurile mașinii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj | Horia Emil Cioflan

Ultimele articole