Dolo Trans Olimp (DTO) angajează șoferi profesioniști pentru transportul intern de vehicule!

de | 14.07.2024 12:35 | Administrație, Județean

Dolo Trans Olimp (DTO) anunță că angajează șoferi profesioniști pentru transportul intern de vehicule ( camion cu 6 poziții).
Pentru detalii privind oferta salarială și condițiile de colaborare, cei interesați sunt așteptați de luni pana vineri, in intervalul orar 8:30-17:00, la sediul firmei din comuna Bradu, Zona comerciala Nr.7, județ Arges.

Dolo Trans Olimp (DTO) este o companie care a debutat pe piaţa afacerilor argeşene de ani buni. Fondatorul acesteia este Cristian Dolofan, un tânăr antreprenor care a ales să îşi transforme visurile în realitate chiar în oraşul său natal, creând, prin perseverenţă şi o echipă bine sudată, un business-etalon pentru segmentul său de activitate. Dolo Trans Olimp este structurat pe o strategie bine definită, unde cuvântul de ordine este „excelenţa”.

La fiecare drum parcurs de camioanele DTO, acestea duc numele Argeşului în ţară şi peste graniţe, dovedind eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.

DTO îşi are cartierul general la Bradu, în vecinătatea Piteştiului. Aici a început Cristian Dolofan să pună pe foaie proiectul companiei sale, care a progresat constant, ţinând pasul cu noile provocări ale pieţei de profil.

Începând cu anul 2015, sunt recunoscuți ca reprezentanță service. Dolo Trans Olimp a demarat proiectul de realizare a unui service autorizat, cu servicii profesionale complete pentru camioane.

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp vă oferă suportul logistic și rapiditatea de care aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră.

Sursă foto: Facebook Dolo Trans Olimp

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DTO angajează INSPECTOR DAUNE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Cristian Dolofan | Dolo Trans Olimp

Ultimele articole