Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins la volan drogat!

de | 04.06.2024 23:15 | Național, Eveniment

Dorian Popa a fost trimis în judecată după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Reamintim faptul că la data de 27 octombrie 2023 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât  testarea nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, el a fost dus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Se pare că acesta a ieșit pozitiv la canabis, lucru confirmat de artist ulterior.

Dorian Popa, care este admirat de o mulțime de tineri, s-a ales cu permisul suspendat, dar și cu dosar penal în urma faptei sale, fiind cercetat pentru infracțiunea de ”conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tânărul s-a făcut remarcat la nivel național prin muzică, dar și prin online. În ultimii ani s-a axat mai mult pe partea de rețele de socializare, unde își afișează viața de lux în care trăiește, în special mașinile foarte scumpe, de sute de mii de euro.

Procesul este în prezent în fază de cameră preliminară, unde se analizează probele pe care anchetatorii le-au depus la dosar, potrivit Antena3 CNN.

Cert este că în cazul în care Dorian Popa va fi găsit vinovat riscă până la cinci ani de închisoare sau amendă și anularea permisului de conducere.

 

Foto: Antena3 CNN

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai – scapă de măsura controlului judiciar

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dorian Popa | Ilfov

Ultimele articole