Dorin Mărășoiu și-a anunțat demisia din funcțiile deținute în cadrul MRS: ”Rămâneți conectați cu mine. Vin vremuri grele!”

de | 08.08.2024 13:40 | Județean, Politic

Lucrurile par să nu se așeze deloc în favoarea lui Liviu Dragnea, care tot încearcă să își consolideze un partid. După ce, de curând, aflam că 17 președinți de organizații județene ale MRS se aliniaseră în spatele lui Carmen Dan, iar Dorin Mărășoiu, preșdintele MRS Argeș, îl urmase și de aceasta dată pe fostul președinte PSD, ajungând astfel președinte executiv interimar la nivel national, iată că lucrurile n-au ținut prea mult: Dorin Mărășoiu a anunțat că a demisionat din funcțiile deținute în cadrul MRS.

Colegii din ediția print a ziarului ”Ancheta” au tratat pe larg situația din cadrul MRS. Astfel, 17 președinți de organizații județene ale MRS au renunțat la partidul pe care Liviu Dragnea a încercat să-l consolideze și s-au aliniat în spatele lui Carmen Dan, proaspătă demisionară din funcția de președinte a partidului: ”o vom urma împreună cu colegii noștri din cele 17 organizații în cazul în care dorește să demareze un nou proiect politic”. S-au disociat de aLioviu Dragnea, declarând că ar fi ”agentul dovedit al Statului Paralel” și că face parte din ”Grupul Coldea”. De cealaltă parte susținătorii luio Liviu Dragena, reuniți de curând, la Topoloveni, a ales o conducere interimară, în care Dorin Mărășoiu a fost ales președinte executiv interimar: ” S-a decis statutar continuarea proiectului MRS și asumarea proiectului de țară structurat de Liviu Dragnea”.

”Astăzi am demisionat din funcțiile deținute în cadrul MRS. Pentru nelistitea unora rămân un observator al politicii, iar pentru liniștea altora am încă destulă energie.

Pădurea mă cheamă la ea!

Iar eu mă simt bine în pădure !

Rămâneți conectați cu mine !

Vin vremuri grele!”, a transmis Dorin Mărășoiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: screenshot Facebook Dorin Mărăsoiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă în comuna Stoenești! Implicate două autoturisme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Carmen Dan | Dorin Mărășoiu | Liviu Dragnea | Topoloveni

Ultimele articole