Dorin Mărășoiu, candidatul MRS Argeș la CJ Argeș: ”Trebuie gândită o strategie pentru dezvoltarea întregului județ”

de | 27.05.2024 18:38 | Județean, Politic

Dorin Mărășoiu, candidatul MRS la Consiliul Județean (CJ) Argeș, vine în fața cetățenilor cu o strategie pentru dezvoltarea întregului județ, o strategie creionată împreună cu echipa MRS. Strategia propune atingerea a zece puncte importante de pe agenda dezvoltării.

Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș propune un program coerent de investiții și dezvoltare unitară a județului Argeș, eliminarea inechităților între zonele dezvoltate și cele sărace și asocierea mai multor UAT-uri pentru accesarea de fonduri europene.

Sursă foto: Dorin Marasoiu

”Vom susține înființarea unor centre de consiliere zonale pentru UAT-uri în care, echipe de specialiști să îi învețe pe cei din administrație cum să acceseze cu succes fonduri nerambursabile.

Banii europeni și cei guvernamentali nu mai pot fi irosiți pe investiții fragmentate, pe proiecte perene. Trebuie gândită o strategie pentru dezvoltarea întregului județ”, subliniază cei din echipa MRS pentru Consiliul Județean Argeș. Iar pentru asta, echipa MRS pentru CJ Argeș propune:

  1. ”Schimbarea strategiei de funcționare a Consiliului. Județean Argeș și a intrării serviciului județean în folosul populației.
  2. Concentrarea de proiecte de dezvoltare a mai multor comune învecinate în colaborare cu CJ Argeș.
  3. Eliminarea diferențelor între comune
  4. Implementarea unui proiect de dezvoltare turistică a zonei orașului Curtea de Argeș și a zonei Transfăgărășan-Bâlea Lac.
  5. Dezvoltarea rețelei de gaze și de canalizare pe principiul punctului 2, astfel vom uniformiza serviciile de utilități publice la nivelul fiecărui UAT.
  6. Promovarea unor depozite de fructe moderne în bazinele pomicole ale județului pentru a permite concentrarea fructelor și valorificarea cu ușurință în supermarketuri.
  7. Crearea unui serviciu de farmacii mobile în cadrul Spitalului Județean pentru a ajunge în zonele fără farmacii și a unui serviciu de consultații minime, în zonele fără centre de permanență.
  8. Crearea unei rețele de irigații în sudul județului.
  9. 9 Construirea unui baraj pe râul Argeș pentru a diminua dezastrul de mediu în zona Topoloveni-Leordeni și dezvoltarea sistemului de irigații în zonă.
  10. Construirea de parcuri fotovoltaice în jurul marilor orașe pentru a scădea cheltuielile publice.

E timpul să aducem dreptatea în Argeș!”, precizează cei din MRS Argeș.

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului MRS Arges, CMF 21240098.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marasoiu Dorin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu și echipa MRS pentru Consiliul Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bâlea Lac | Dorin Mărășoiu | Leordeni | Topoloveni | Transfăgărășan

Ultimele articole