Dorin Mărășoiu, candidatul MRS la CJ Argeș: ”Nu vă irosiți șansa de a schimba lucrurile în bine!”

de | 06.06.2024 11:32 | Județean, Politic

Dorin Mărășoiu, candidatul Partidului Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș la Consiliul Județean (CJ) Argeș, a transmis astăzi un mesaj cetățenilor de a ieși la vot, subliniind că că acum ”este momentul vostru! Nu-l ratați! Chiar dacă nu mai aveți speranță, chiar dacă nu mai aveți încredere, mergeți la vot și puneți ștampila pe poziția 4 pe buletinul de vot!”.   De asemenea, Mărășoiu a  a mai precizat în încheiere: ”Nu vă irosiți șansa de a schimba lucrurile în bine!”.

”Bună ziua, oameni buni ! Sunt Dorin Mărășoiu și candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș din parte MRS.

Unii mă cunoașteți, alții nu. Și pentru unii și pentru ceilalți vreau să vă amintesc că am fost mereu o persoană care a luat atitudine. M-am implicat direct în salvarea brandului argeșean Bradet, am luat atitudine împotriva CO raiffaisen Bank, am arătat pericolul distrugerii ecosistemului de pe Valea Cârcinovului.

Sunt unul dintre voi, sunt o persoană corectă și nu mă feresc să abordez orice subiect și să vorbesc oricând cu oricare dintre voi. Eu nu mă ascund în spatele ușilor!

Acum este momentul vostru! Nu-l ratați! Chiar dacă nu mai aveți speranță, chiar dacă nu mai aveți încredere, mergeți la vot și puneți ștampila pe poziția 4 pe buletinul de vot!

Dați un vot de blam celor care au dus țara în dezastru, coaliția monstruoasă.

Nu vă irosiți șansa de a schimba lucrurile în bine!”, a transmis Dorin Mărășoiu pe pagina de Facebook.

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului MRS Arges, CMF 21240098.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marasoiu Dorin.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu, candidatul MRS la CJ Argeș: ”Aveți încredere în mine că nu o să vă dezamăgesc”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dorin Mărășoiu

Ultimele articole