Dorin Mărășoiu, candidatul MRS la CJ Argeș: ”Veniți alături de mine”

de | 30.05.2024 12:54 | Județean, Politic

Dorin Mărășoiu, candidatul Partidului Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș la Consiliul Județean (CJ) Argeș, subliniază importanța alegerilor din 9 iunie.

Dorin Mărășoiu îi cheamă pe argeșeni și musceleni să i se alăture în drumul spre schimbare, să susțină o nouă viziune pentru județ din dorința de a transforma Argeșul într-un model de dezvoltare și prosperitate. Iar strategia propusă de echipăa MRS Argeș propune atingerea a zece puncte importante de pe agenda dezvoltării.

Foto MRS Arges

”Mai avem câteva zile din această campanie. O campanie de care este legată și soarta României.

Mă adresez vouă, locuitori ai Argeșului și Muscelului, am nevoie de sprijinul vostru. Fiecare vot va conta”, precizează Dorin Mărășoiu pe pagina de Facebook.

Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș, a intrat hotărât în cursa electorală. Fost vicepreședinte al CJ Argeș, Dorin Mărășoiu, este determinat să câștige această competiție electorală, cu atât mai mult cu cât are și experiența administrativă necesară care să îi valideze candidatura. Mărășoiu are și o echipă la fel de determinată să aducă ”dreptatea în Argeș!”.

”Dacă simțiți că viața voastră nu merge ok, dacă vă simți copleșiți de facturi, să știți că în anul 2025 lucrurile (…) vor fi mult mai rele. (…)

Veniți alaturi de mine în această bătălie pentru președinția Consiliului Județean!”, a transmis Dorin Mărășoiu pe pagina de Facebook.

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului MRS Arges, CMF 21240098.

Sursă foto: Facebook Marasoiu Dorin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu și echipa MRS pentru Consiliul Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dorin Mărășoiu

Ultimele articole