Dosar penal pentru un argeșean de 49 de ani! Prins conducând fără drept!

de | 13.09.2024 22:50 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică au acționat în ultimele 24 de ore în 40 de filtre rutiere, efectuând 410 testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate, pentru abateri la normele rutiere, 389 de sancțiuni contravenționale. Totodată au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

De priecizat că din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 109 au fost depășiri ale regimului legal de viteză.

Un alt exemplu de abatere în care un argeșean s-a ales cu dosar penal a avut loc în ziua de 12 septembrie atunci când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe DN 73- Stâlpeni, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul figura cu dreptul de a conduce suspendat.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Vremea rea a făcut prăpăd în Argeș! Inundații, copaci căzuți și trafic afectat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Buzoești | DN 73 | Pitești | Stâlpeni

Ultimele articole