Dosar penal pentru un bărbat de 49 de ani din Țițești prins în timp ce conducea băut

de | 05.06.2024 20:21 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat în ultimele 24 de ore mai multe activități de prevenire a riscului de accidente.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 276 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 47.700 de lei. Totodată au fost reținute 18 permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.

Printre persoanele care au rămas fără permis de conducere s-a numărat și un bărbat de 49 de ani, din Țițești. Acesta a fost depistat de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni conducând un autoturism pe DC 84, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Deoarece valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, argeșeanul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un inculpat din dosarul „Cheresteaua” cere statului despăgubiri de peste 550.000 de euro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Stâlpeni

Ultimele articole