Dosar penal pentru un bărbat din Albeștii de Muscel prins conducând fără drept și cu alte numere de înmatriculare

de | 09.08.2024 16:00 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 25 de ani din Albeștii de Mușcel s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând fără drept un autoturism și cu alte numere de înmatriculare.

Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung pe raza comunei Bughea de Jos fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat de asemenea faptul că autoturismul avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, atribuite altui vehicul.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, transmit reprezentanții IPJ Argeș printr-un comunicat.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon a demisionat în urma scandalului izbucnit din cauza morților suspecte. Două doctorițe au fost arestate preventiv pentru omor calificat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bughea de Jos | Muscel

Ultimele articole