Dosar penal pentru un bărbat din Merișani depistat conducând fără drept

de | 06.08.2024 14:35 | Eveniment, Județean

  • Argeșean depistat conducând fără drept!

Un bărbat de 35 de ani din Merișani a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în data de 5 august, la volanul unui  autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică au acționat în ultimele 24 de ore în 33 de filtre rutiere. Aceștia au efectuat 339 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate în total 295 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 90.000 de lei. Totodată au fost reținute 30 permise de conducere și retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 100 au fost depășiri ale regimului legal de viteză, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conflict între mai multe persoane în Pitești! Un bărbat și o femeie au fost reținuți pentru violență!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Merișani | Vâlcele

Ultimele articole