Dosar penal pentru o șoferiță de 25 de ani depistată de polițiști conducând fără drept

de | 05.07.2024 21:00 | Județean, Eveniment

În ziua de 4 iulie polițiștii argeșeni au acționat în 67 de filtre rutiere, fiind efectuate un număr de 338 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate, în urma abaterilor constatate 234 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 53.000 de lei. Totodată au fost reținute 15 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Cu dosar penal s-a ales și o femeie de 25 de ani, din comuna Ludești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe pe DJ 704B, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce folosește aplicația eDac, a rezultat că persoana în cauză nu figurează ca detonator de permis de conducere.

Aceasta a fost depistată de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești.

Șoferița s-a ales cu dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, informează IPJ Argeș.

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 34 de ani reținut de polițiști după un comportament rutier riscant

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Dâmbovița | Târgoviște

Ultimele articole