Dosar penal pentru un tânăr de 18 ani din Merișani prins conducând fără drept

de | 23.07.2024 19:00 | Eveniment, Județean

Un tânăr de 18 ani din Merișani s=a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând fără drept.

Tânărul a fost depisat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Reamintim faptul că în ziua de 22 iulie polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 318 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei și au fost reținute 20 de permise de conducere.

Totodată au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Polițiștii argeșeni vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș.Trei tineri de 18 ani, arestați după ce au bătut un alt tânăr

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Merișani | Uiasca | Vâlcele | Valea Ursului

Ultimele articole