Dosar penal pentru un tânăr din Mioveni prins conducând un motociclu neînmatriculat și fără permis

de | 29.08.2024 14:31 | Eveniment, Mioveni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat în ziua de 28 august, în jurul orei 13:00, un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate care conducea un motociclu iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că tânărul nu figura ca deținător de permis de conducere.

Mai mult decât atât s-a dovedit că autovehiculul condus de tânărul depistat pe Aleea Poienii din Mioveni nu figura ca înregistrat sau înmatriculat în circulație.

Argeșeanului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Amintim faptul că în ultimele 24 de ore polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

S-a acționat în 63 de filtre rutiere, fiind efectuate 304 testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, în total  246 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37.000 de lei. Totodată au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Bărbatul de 56 de ani din Câmpulung reținut pentru profanare de morminte a fost încarcerat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni

Ultimele articole