Două comune din Argeș rămân fără apă potabilă în perioada 21-23 octombrie

de | 21.10.2024 12:00 | Județean, Administrație

Două comune din Argeș rămân fără apă potabilă în perioada 21-23 octombrie. Este vorba despre Moșoaia și Poiana Lacului:

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoștință că în perioada 21 – 23.10 furnizarea apei potabile este întreruptă din cauza efectuării unor lucrări de reparații pe conducta de aducțiune apă de către Administrare şi Exploatare a Patrimoniului şi Serviciilor de Utilităţi Publice Argeş SA.

Sunt afectaţi următorii utilizatori din comunele Moșoaia și Poiana Lacului:

  • comuna Moșoaia: sat Moșoaia, strada Calea Drăgășani – de la intersecția cu str. Morii până la limita cu comuna Poiana Lacului și toate străzile adiacente acesteia;
  • comuna Poiana Lacului – integral.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Amintim faptul că informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Societatea Apă Canal 2000 SA își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați de această oprire.

 

Foto descriptiv

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ambasadorul Franței la București va fi prezent la evenimentul organizat de CCIA Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: