Două noi locuri de joacă pentru copii sunt gata!

de | 04.09.2024 11:37 | Administrație, Importante, Pitești

Veste bună pentru copiii din din Pitești. Astăzi, 4 septembrie, au avut loc recepțiile la terminarea lucrărilor de amenajare pentru două locuri de joacă noi, în municipiul Pitești: unul situat pe strada Marta Rădulescu și celălalt pe Bulevardul Republicii, bloc S9B. Ambele proiecte de amenajare au fost realizate de către Asocierea DFS Center Grup SRL, împreună cu subcontractanții SC Invest Prospeed ESM SRL și SC Fun Attraction Expert Service SRL.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești

Astfel, pootrivit informării administrației locale din Pitești, la locul de joacă din strada Marta Rădulescu, lucrările au durat aproximativ cinci săptămâni și au rezultat în amenajarea unei suprafețe de 245 mp. Copiii și cetățenii din zonă se pot bucura, de acum, de un spațiu modern de recreere, dotat cu 9 echipamente de joacă diferite constructiv și funcțional, precum și cu un covor elastic de cauciuc (tartan), asigurând astfel o suprafață de contact sigură pentru protecția la impact. Valoarea lucrărilor, fără TVA, este de 605.477,65 de lei. În ceea ec privește locul de joacă din Bulevardul Republicii, bloc S9B, a fost amenajat pe o suprafață de 209 mp, într-un interval de patru săptămâni. Acesta beneficiază de aceleași facilități moderne, inclusiv 9 echipamente de joacă și un covor elastic de cauciuc pentru siguranța copiilor. Costul lucrărilor, fără TVA, este de 362.193,83 de lei. ”Noile locuri de joacă vor contribui la creșterea calității vieții locuitorilor din zonă, oferind copiilor spații sigure și plăcute pentru recreere și relaxare”, potrivit sursei citate.

”Copiii și părinții se vor bucura de noi spații de recreere moderne, sigure, cu echipamente atractive și suprafață de contact cu protecție, în locul unor terenuri virane!
Urmează și finalizarea locului de joacă din Turcești!
Piteștiul are 80 de asemenea spații destinate socializării copiilor, din care 68 în grija municipalității prin Administrația Domeniului Public!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cod galben de caniculă și disconfort termic anunțat în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: