Două minore au fost lovite pe trecerea de pietoni de un șofer de 85 de ani

de | 10.11.2022 10:46 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Accident rutier, miercuri seara, provocat de un bătrân de 85 de ani. Două fete, în vârstă de 11 și 16 ani, au fost lovite pe trecerea de pietoni, de către șofer, în timp ce traversau o stradă din Turda, județul Cluj.

Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 85 de ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe strada menţionată, ar fi surprins şi accidentat două minore cu vârste de 11, prespectiv 16 ani, care se aflau în traversarea regulamentară a părţii carosabile, pe trecerea pentru pietoni. Cele două tinere au fost transportate la o unitate medicală, însă nu au rămas internate”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj, potrivit news.ro.

Oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii desfășoară cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Amintim că statisticile arată că numeroase accidente rutiere se produc din cauza persoanelor trecute de vârsta de 70 de ani, cele mai multe având loc pentru că viteza de reacție și concentrarea nu mai sunt la fel.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragic! O mașină a lovit mortal un pieton care se deplasa pe mijlocul drumului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj