Două persoane au murit și alte 2 au fost rănite în urma unui accident

de | 12.10.2024 11:57 | Național, Eveniment

O nouă tragedie petrecută pe șoselele din România a avut loc vineri seara pe DN 2 -E 85, în comuna Gherăești din județul Neamț.

A fost vorba despre un accident deosebit de grav în care au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma impactului puternic două persoane au murit și alte două au fost rănite fiind transportate de urgență la spital.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman dar și forțe și mijloace mijloace intervenție de la Stația de Pompieri Pașcani și  SAJ Iaș, informează Antena3 CNN.

Reprezentanți IPJ Neamţ au precizat faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DC 52, ajuns la intersecția cu DN 2, în afara localității Gherăiești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui TIR, condus de un bărbat de 56 de ani iar în urma impactului, șoferul autoturismului și o minoră de 16 ani, pasageră în autoturism, au decedat.

Șoferul autotrenului a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost unul negativ.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Foto: Antena3 CNN/ ISU Neamț

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A salvat o viață, dar și-a distrus mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 2 | Roman