Dragoș Predescu, după deschiderea anului școlar în satul Tufanu: „Am reușit să aducem la grădiniță și la școală peste 200 de copii”

de | 09.09.2024 14:00 | Județean, Administrație

Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș a fost prezent astăzi. 9 septembrie la deschiderea anului școlar în satul Tufanu.

Acesta a declarat că este bucuros că s-a reușit aducerea la grădiniță și la școală a unui număr de peste 200 de copii.

La Tufanu

A început grădinița în satul în care copiii, până acum, au văzut grădinițe la televizor sau trecând pe lângă ele, la oraș! Ei au avut emoții mari! Eu, la fel, de bucurie că am reușit! Am mers astăzi la Tufanu pentru deschiderea anului școlar și am avut un sentiment de bine, de satisfacție pentru ca am reușit să aducem la grădiniță și la școală peste 200 de copii.”

La Tufanu

Amintim faptul că în prezent la Tufanu funcționează prima unitate de învățământ modulară din țară realizată exclusiv cu resurse de la Rezervele Statului.

Mai multe detalii legate de acest subiect puteți citi AICI.

Activitatea la Tufanu se va desfășura, începând de astăzi, normal, în cele 8 containere.

Preșcolarii, prima generație din sat, au fost cei mai fericiți. Au descoperit săli de clasă luminoase, colorate și echipate. Ceva ce oamenii din Tufanu nu credeau să vadă la ei în sat a devenit posibil!”, a mai transmis prefectul județului Argeș.

La Tufanu

Ceea ce este cel mai important este faptul că elevii care făceau naveta prin pădure acum nu vor mai fi în pericol în drumul spre școală.

De precizat că unitatea de învățământ are, la acest moment, locuri pentru toți elevii, lucru posibil după organizarea claselor pe schimburi.

Mă bucur mult că am reușit! A fost un drum complicat și început încă de când Radu Perianu era Prefectul județului Argeș. Am continuat demersurile, cu sprijinul Alinei Gorghiu, Ministra Justiției și al Cătălinei Dumitrașcu, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Argeș. Astăzi, tot împreună, am mers la deschiderea anului școlar la Tufanu.

 

Le doresc mult succes în noul an școlar tuturor elevilor din Argeș!”, a mai adăugat Dragoș Predescu.

 

Foto: Prefectura Argeș

 

 

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Veste dureroasă! S-a stins Mircea Andreescu, unul dintre oamenii care au scris istorie în Dacia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Dragoș Predescu | Radu Perianu

Ultimele articole