Dragoș Predescu: După discuțiile cu locuitorii din zona blocurilor, am cerut măsuri urgente!

de | 23.08.2024 18:46 | Politic, Ștefănești

Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a continuat seria discuțiilor cu locuitorii din orașul Ștefănești. ”Orașul Ștefănești are o problemă socială majoră! După discuțiile cu locuitorii din zona blocurilor, am cerut măsuri urgente!”, a punctat prefectul Dragoș Predescu, potrivit informării remise presei.

”Am discutat joi cu zeci de persoane care locuiesc la Ștefănești și care au sesizat aceeași problemă: siguranța publică! Oamenii spun că, în zona blocurilor, sunt mereu situații provocate de persoane care nu respectă niciun fel de norme de conviețuire socială, de protecție a mediului, de gospodărire a bunurilor publice și exemplele negative pot continua.

Am avut o discuție cu reprezentanții instituțiilor de ordine publică și am transmis și către autoritatea locală în măsură- Primăria Ștefănești- pentru dispunerea de măsuri ce intră în competența Poliției Locale”, a transmis Dragoș Predescu, prefectul de Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: Am ascultat, cu emoție, mărturia domnului Sergiu Rizescu, supraviețuitor al ”Fenomenului Pitești”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dragoș Predescu | Primăria Ștefănești