S-au dat drept angajații de la gaze și i-au furat din casă 3.000 de lei

de | 03.10.2024 23:59 | Național, Eveniment

Doi bărbați din București, în vârstă de 43 și 46 de ani, au profitat de naivitatea unei femei de 95 de ani și i-au furat din locuință suma de 3.000 de lei, pretinzând că sunt angajați ai unei companii de gaze.

Potrivit observatornews.ro, incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii septembrie, iar poliția a demarat o anchetă pentru identificarea suspecților.

Cei doi indivizi s-au folosit de pretextul verificării instalațiilor de gaze pentru a intra în casa femeii, de unde au sustras banii.

În fapt, la data de 25 septembrie a.c., poliţistii din cadrul Secţiei 17 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 95 de ani, ar fi fost abordată de persoane necunoscute, care sub pretextul că sunt lucrători ai unei companii de gaze, ar fi pătruns în locuinţa acesteia, de unde ar fi sustras suma de 3.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei”, a transmis Poliția Capitalei

Astăzi, 3 octombrie 2024, cei doi bărbați au fost prinși în flagrant, în Sectorul 5, încercând să comită o nouă tentativă de furt.

Astăzi, 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 5, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 18, 19, respectiv 24 Poliţie au prins în flagrant delict două persoane, în vârstă de 43, respectiv 46 de ani, imediat după ce ar fi săvârşit o infracţiune de tentativă la furt, la o adresă din Sectorul 5”, a transmis, astăzi, Poliţia Capitalei.

În încercarea de a scăpa de oamenii legii, ei au blocat portierele mașinii în care se aflau.

Potrivit sursei citate, polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam al autoturismului pentru a-i imobiliza.

Ulterior, cei doi bărbați au fost duși de polițiști la secție, pentru audieri, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt.

Foto descriptiv: istockphoto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident pe A1! Trafic îngreunat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole