Duba Poliței a rămas blocată sub un pasaj! Șoferul a fost amendat chiar de colegii săi!

de | 10.04.2023 18:11 | Știri, Eveniment, Național

Un incident rutier s-a petrecut în Râmnicul Vâlcea, acolo unde autospeciala Poliției a rămas blocată într-un pasaj de cale ferată. Imaginile cu incidentul au devenit virale pe reţelele sociale.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, în pasajul de cale ferată din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, din zona Maidan, conform Antena 3 CNN.

Nu este prima dată când în acel loc se petrece un astfel de eveniment rutier.

De data aceasta, o autospecială a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea a rămas ”înțepenită” în pasaj.

De parcă incidentul nu a fost suficient, un martor de la fața locului a filmat întâmplarea. Mai mulţi bărbați care încearcă să scoată maşina de poliţie de sub grindă.

Polițistul care se afla la volanul dubei a fost amendat de chiar colegii săi pentru nerespectarea semnelor de circulație.

La data de 9 aprilie a.c., un polițist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospecială de poliție, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurile legale, conform legislației în vigoare”, scrie IPJ Vâlcea, potrivit gazetavalceana.ro.

 

 

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tupeu groaznic pe drumurile din Argeș! Un bărbat conducea beat și fără permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole