Duminică, 30 iunie are loc cea de-a doua ediție a „Crosului orașului Mioveni 1485”

de | 29.06.2024 19:15 | Mioveni, Administrație, Lifestyle

Duminică, 30 iunie are loc cea de-a doua ediție a Crosului orașului Mioveni 1485, eveniment la care s-au înscris aproximativ 450 de persoane din toată țara, alergători amatori si profesioniști.

Evenimentul este organizat de Asociația Voluntarilor Invictus Mioveni, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni și Centrul Cultural Mioveni.

În cadrul competiției vor fi probe atât pentru adulți, cât și pentru copii și persoane cu dizabilități.

De precizat că partenerul principal al curselor pentru adulți este Piroux Industrie România, iar cursele pentru copii sunt susținute de Dino Mioveni.

cros la Mioveni

Iată care este programul evenimentului de măine:

  • ora 9:00: Startul curselor Piroux de 5 km și 10 km
  • ora 10:30: Startul curselor Dino pentru copii (grupă de vârstă 4-7 ani și 8-13 ani) și cursa persoanelor cu dizabilități

Important de precizat! Evenimentul este gratuit, subvenționat în totalitate de autoritățile locale împreună cu partenerii competiției, anunță organizatorii.

Scopul evenimentului este promovarea unui stil de viață activ și sănătos în comunitatea orașului Mioveni, precum și promovarea spiritului Invictus.

Totodată, evenimentul va include o tombolă și un spectacol artistic susținut de trupa Bălașa Percussion.

cros la Mioveni

Organizatorii mai anunță că Maricica Puică este Brand Ambasadorul Crosului Orașului Mioveni 1485, Ediția a II-a!

„Maricica Puică, o atletă legendară a României, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile, este o sursă de inspirație pentru toți iubitorii sportului. Alăturați-vă nouă pentru a celebra sportul și a participa la acest eveniment extraordinar”

 

Foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tot mai multe zboruri întărziate în România. Ce recomandă ANAT pasagerilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole