După mai multe zile de discuții la Dârmănești. Prefectul de Argeș: ”Localitatea este alimentată cu apă!”

de | 23.06.2024 14:53 | Administrație, Județean

După ce prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a ținut audiențele în teritoriu, la Dârmănești, și i s-a semnalat că în localitate apa vine cu porția, iată că acum lucrurile se pare că s-ar fi remediat.

Vă reamintim că vineri, după discuțiile purtate cu oamenii din comuna Dărmănești, prefectul de Argeș explica că i-a fost semnalată o situație greu de suportat pe această căldură și anume că: sute de familii din satele Negreni și Piscani se aflau în dificultate pentru că societatea de apă a Primăriei sistase alimentarea cu apă pentru populație, în vreme ce spălătoria din localitate își desfășura activitatea normal. De vineri. până astăzi se pare că lucrurile s-au remediat.

”În comuna Dârmănești, după mai multe zile de eforturi și discuții, lucrurile par să fi revenit la normal. Cel puțin la acest moment, localitatea este alimentată cu apă! Și sper să rămână așa!

Monitorizez în continuare situația localităților în care sunt probleme cu alimentarea cu apă.

Nu voi ignora faptul că s-a transmis pe diverse căi faptul că activitatea mea lângă oameni, printre oameni, ține de comportament electoral! Am un sfat pentru politicienii cu această gândire: nu mai fiți printre oameni doar 30 de zile la 4 ani! Nu mai lucrați doar în campania electorală! Ceea ce transmiteți, domnilor, reflectă propriul comportament! Dacă unii stau de vorbă cu oamenii doar în campanie, au ajuns să creadă că doar așa se face! Nu, nu asta e normalitatea și am de gând să schimb acest lucru, prin exemplu propriu”, a transmis Dragoș Predescu, prefectul de Argeș, astăzi într0uncomunicat remis presei.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Dragos Predescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Circulația se închide o oră. Mâine se filmează pe Transfăgărășan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Dragoș Predescu | Piscani

Ultimele articole