Echipa de baschet a Piteștiului obține o victorie importantă. Cristian Gentea: ”Ne dorim cât mai multe victorii în Europa!”

de | 10.10.2024 09:24 | Pitești, Lifestyle

Echipa de baschet a Piteștiului a marcat o revenire mult așteptată în competițiile europene după 12 ani, obținând o victorie strânsă de 67-65 în fața echipei Pärnu Sadam. Aseară, după această victorie, primarul Cristian Gentea a transmis pe pagina de Facebook felicitări echipei și a precizat că a fost onorat să primească premiul pentru cel mai bun organizator de competiții baschetbalistice din România, subliniind astfel angajamentul administrației locale față de sportul de performanță.

”După 12 ani, echipa noastră de baschet a revenit în Europa!

Felicitări pentru victoria de astăzi, 67-65, din duelul cu Pärnu Sadam, în superba atmosferă creată de piteșteni!

Am fost onorat să primesc din partea doamnei Carmen Tocală, președintele FRB, premiul dedicat celui mai bun organizator de competiții baschetbalistice din România.

O asigur, în continuare, de întreg sprijinul administrației piteștene.

Succes echipei noastre!

Ne dorim cât mai multe victorii în Europa!”, a punctat miercuri seară primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de sportivi vin la Pitești. Cupa CSM PITEȘTI la înot: 12 – 13 octombrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea