anchetaonline.ro

Baschetbaliștii piteșteni întâlnesc mâine echipa CSM Ploiești

de | 11.04.2022 17:40 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Echipa de baschet seniori a clubului FC Argeș dispută mâine, începând cu ora 20.00, în Sala Sporturilor Trivale, din Piteşti, meciul cu CSM Ploiești.

Programată la începutul lunii februarie, întâlnirea a fost amânată din cauza unor cazuri de infectare cu Covid-19 descoperite în cadrul echipei.

Vulturii parcurg unul dintre cele mai solide ediții de campionat și țintesc o nouă medalie în Liga Națională. Până a ajunge acolo, pentru a-și securiza poziția a treia în clasament la startul playoff-ului, alb-violeții au nevoie de victorii în partidele din această săptămână.

Cu un bilanț de 20 victorii și 7 înfrângeri, FC Argeș va da piept, în primul meci al săptămânii, cu CSM Ploiești.

Reamintim că în tur, FC Argeş a câştigat la Ploieşti cu scorul de 74-70.

Sâmbătă 16 aprilie, în Trivale va sosi CSM Galați, duelul urmând să se dispute de la ora 18:00.

 

baschet arges

 

Clubul FC Argeș face un apel către toți fanii să vină la sală pentru a conduce echipa către două victorii importante în economia clasamentului!

Hai și tu la sală!”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges | Pitești | Sala Sporturilor | Trivale