Echipa PSD, din nou în mijlocul gospodarilor din Lerești

de | 05.10.2024 20:47 | Județean, Politic

Într-o atmosferă caldă și primitoare, echipa PSD Argeș s-a reunit astăzi la târgul din Lerești, unde s-au adunat producători și cetățeni din toată zona Muscelului. Astfel, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea a subliniat sprijinul și încrederea necesară în proiectele PSD pentru a asigura un viitor prosper pentru copii și pentru a continua investițiile în modernizarea localității.

“Ne bucurăm de fiecare dată să revenim la Lerești, pentru că întotdeauna vii cu drag la cei la care ții. Aici, prin educație și tradiții bine păstrate, comunitatea se dezvoltă continuu. Mulțumim pentru susținerea pe care o arătați primarului Marian Toader, președintelui Consiliului Județean Ion Mînzînă, echipei PSD de parlamentari, premierului Marcel Ciolacu. Prin încrederea dumneavoastră în proiectele PSD și ale premierului Marcel Ciolacu putem să continuăm împreună proiectele care asigură un viitor mai bun copiilor noștri”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, potrivit sursei citate.

Ca peste tot în Argeș, proiectele de investiții pentru modernizarea comunei Lerești prind viață prin colaborarea consiliului local și sprijinul Consiliului Județean, al echipei parlamentare PSD și al Guvernului condus de Marcel Ciolacu.

Din echipa PSD Argeș prezentă la Lerești au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședinte CJ Argeș Marius Nicolaescu, notarul Ionel Didea, primarul Marian Toader, consilieri locali și județeni.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Educația continuă ne face mai puternici și mai încrezători în fața schimbărilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: educație | Lerești | Marcel Ciolacu | Marius Nicolaescu | Ovidiu Puiu | Remus Mihalcea