Echipamente digitale de peste 1 milion de lei pentru copiii din Topoloveni

de | 24.09.2024 15:39 | Din ediția tipărită, Administrație, Topoloveni

Echipamente digitale în valoare de peste 1 milion de lei vor ajunge în curând în şcolile, liceele şi grădiniţele din Topoloveni. Conducerea primăriei a semnat recent contractul pentru furnizarea de echipamente digitale în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Topoloveni, județ Argeș”, finanţat prin PNRR.

Autorităţile locale au primit trei oferte în cadrul procedurii, contractul fiind atribuit firmei Prime Solutions din Piteşti. Conform caietului de sarcini, firma câştigătoare trebuie să furnizeze următoarele echipamente:

  • Liceul Tehnologic Topoloveni – vor fi dotate cu echipamente digitale laboratorul de informatică, 21 de săli de clasă, o sală specială pentru organizarea şi desfăşurarea evaluărilor standardizate în conformitate cu standardele impuse de Ministerul Educaţiei, laboratorul multidisciplinar de ştiinţe, cabinetul de limba engleză, precum şi laboratorul de asistenţă psihopedagogică.
  • Liceul Teoretic „Ion Mihalache” – la această unitate de învăţământ se vor asigura dotări cu echipamente moderne pentru 16 săli de clasă, laboratoarele de informatică şi de ştiinţe,  pentru două săli destinate evaluărilor standardizate, precum şi pentru cabinetul psihopedagogic.
  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” – 12 săli de grupă de nivel preşcolar şi 4 săli de grupă de nivel antepreşcolar (creşă) vor fi dotate cu laptopuri, displayuri interactive, sisteme de sunet, scannere, mese luminoase, aparate de fotografiat pentru copii şi microscoape digitale. De asemenea, se asigură dotări noi şi pentru cabinetul de asistenţă psihopedagogică din cadrul grădiniţei.
  • Clubul Copiilor Topoloveni – două săli de clasă vor fi dotate cu sisteme performante.

Valoarea totală a contractului semnat la începutul lunii septembrie este de 1.098.002,24  lei (fără TVA).

(Foto descriptiv. Sursa foto: zdp.ro)

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doar 34 de școli și licee din Argeș au cataloage electronice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole