Încă o ediție apreciată a Festivalului Național de Folclor “Brâul de la Boteni”

de | 04.08.2024 21:53 | Politic, Rural

Festivalul Național de Folclor “Brâul de la Boteni”, eveniment de excepție desfășurat pe 3 și pe 4 august în cadrul Zilelor Comunei Boteni, a reunit artiști talentați și a atras public numeros din localitate și nu numai. Potrivit informării celor de la PSD Argeș, o echipă a fost în aceste momente de sărbătoare din nou alături de cetățenii din Boteni și de primarul Vasile Leau.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, a subliniat importanța păstrării și promovării tradițiilor, în vreme ce vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu a arătat că există o colaborare foarte bună între CJ și autoritățile locale din Boteni, colaborare care se vede în numeroasele proiecte de investiții realizate. De asemenea, Adrian Bughiu i-a înmânat primarului Vasile Leau o diplomă de excelență în administrație și Trofeul Argeșului 2024 din partea președintelui CJ și al PSD Argeș Ion Mînzînă.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

 

“Echipa Consiliului Județean și echipa PSD Argeș au fost și sunt mereu alături de comunitatea din Boteni, nu doar la zile de sărbătoare, ci și când a fost mai greu și a fost nevoie de sprijin. Consiliul Județean a alocat sume importante pentru dezvoltarea comunității. Asta și pentru că aveți un primar cu multe mandate, cu experiență și care știe să se bată pentru obiectivele importante ale localității.“, a declarat Adrian Bughiu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

“Vă mulțumim, domnule primar și dragi locuitori ai comunei Boteni pentru primirea călduroasă și pentru că țineți vie flacăra tradițiilor, a cântului și jocului popular. Stimați cetățeni, vă felicit pentru realegerea domnului primar Vasile Leau. S-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit, cu dragoste pentru Boteni și cu multă dorință și putere de muncă pentru a îmbunătăți condițiile de trai în comunitate. Vă doresc o seară plăcută să ne revedem cu bine și multă sănătate!”, a fost mesajul transmis de deputatul Remus Mihalcea, potrivit informării publicate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

 

“Mulțumesc Consliului Județean și echipei de parlamentari. Cu sprijinul dumneavoastră am făcut toate investițiile importante din Boteni. Dedic această diplomă de excelență și acest trofeu cetățenilor comunei Boteni cărora le mulțumesc pentru încredere.”, a spus Vasile Leau.

Primarul Vasile Leau a premiat cu acest prilej cuplurile din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, precum și tinerii cu rezultate școlare și sportive bune.

La Boteni au fost astăzi și senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, subprefectul Bogdan Minciunescu, Ciprian Turlea, viceprimar al orașului Mioveni, primarii Liviu Poșircă de la Vulturești, Cosmin Ștefan de la Hârtiești, Ionel Moloiu de la Hârsești, Gheorghe Stancu de la Bascov, consilieri județeni și locali.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ștefănești, 572 de ani de la prima atestare documentară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole