Ei sunt bărbații care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Suceava! Noi informații!

de | 12.09.2022 20:15 | Știri, Eveniment, Național

Cei doi bărbați care au murit, ieri seară, în accidentul aviatic produs în județul Suceava sunt Bogdan Adomniței și Marcel Iliese.

Pilotul Marcel Iliese a fost locotenent comandor în rezervă și instructor de zbor. Avea o experiențăn imensă, acesta fiind pilot militar și de linie dar și pilot de elicopter.

A doua victimă a tragicului accident a fost arhitectul și inginerul constructor Bogdan Adomniței, fratele fostului ministru liberal al Educației, Cristian Adomniței.

 

bărbat accident-aviatic

 

Conform antena3, din ultimele informații ale anchetei accidentului reiese faptul că nu a existat un plan de zbor înainte de decolare iar aeronava avea doar 300 ore la bord.

Totodată martorii accidentului au declarat că ar fi văzut avionul făcând manevre periculoase, de ascensiune și coborâre.

La ora la care a avut loc accidentul vremea era foarte rea, județul fiind sub cod galben.

Momentan nu se cunoaște cauza exactă a tragediei însă una dintre ipoteze este cea a unei defecțiuni tehnice.

 

Foto: stirisuceava.net

 

Mai multe informații legate de acest subiect citiți pe anchetaonline.ro

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Suceava! Doi oameni au murit!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole