El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

de | 14.05.2024 22:26 | Județean, Eveniment, Importante

Claudiu Stan este numele șoferului care a provocat astăzi un accident cumplit la Costești. Este mult spus șofer pentru că băiatul în vârstă de 18 ani nu avea permis de conducere. Asta nu l-a împiedicat să se urce la volanul unei mașini pe care și-a cumpărat-o astăzi, după ce s-a întors recent din străinătate.

În această după-amiază, teribilismul său (pentru care era cunoscut în întreaga localitate) a provocat o adevărată tragedie. După ce a executat o manevră greșită la volan (neavând experiență în ale șofatului), mașina pe care o conducea s-a izbit violent de autoturismul cu remorcă în care se aflau doi preoți din Costești, de 44, respectiv 46 de ani.

2e3dd959 fe44 435f 8e76 bf485d79e286 - El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

El este tânărul inconștient care s-a urcat la volan fără permis

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 18 ani s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea, la volanul căreia se afla preotul de 46 de ani, a lovit un cap de pod. Ambele mașini au fost complet distruse.

4d1d105b 62c4 42bf b12a 2f15af9358bc - El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

Mai multe echipaje de la pompieri, descarcerarea, ambulanța, SMURD și poliția au ajuns la locul accidentului.

În urma coliziunii, pasagerul din dreapta mașinii lovite de tânărul de 18 ani, I. G, preot la biserica Zorile din Costești, a murit pe loc. Cel care se afla în mașină cu el, preot la biserica Telești, a fost preluat de elicopterul SMURD și dus de urgență la spital. El a suferit multiple traumatisme și acuza dureri în mai multe zone ale corpului. La spital a fost transportat și tânărul de 18 ani care a provocat cumplitul accident.

Preotul care și-a  pierdut viața era căsătorit. În urma sa rămân, îndurerați, o soție și doi copii, un băiat și o fată.

”Un preot de pus la rană!”

Moartea fulgerătoare a preotului I. G a provocat un șoc în comunitatea argeșeană. Acesta era extrem de apreciat și un model pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut.

Mare păcat Dumnezeu ia la el numai oameni buni. Dumnezeu să-l odihnească.

Dumnezeu să-l odihnească în pace
A fost și va rămâne pentru noi un preot ce nu mai exista ca el CONDOLEANȚE

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Odihnă veșnică om bun și drag!

Sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l odihnească în pace, om bun cu suflet mare off doamne

Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun și drag! Nu te vom uita niciodată !

Dumnezeu să l ierte. Un preot de pus la rana.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, un om cu sufletul mare, condoleanțe familie!

Cu mare regret si durere mare an inima trimit condoleante familiei preotului nostru iubit de enoriasi domnului ilie .Regret pierderea bunului nostru preot a fost un preot de nota 10 ati era drag sa stai la slujba si sa asculti pacat pacat regret mult ca ni la luat dumnezeu la el ,nu a vrut dumnezeu sa al lase la noua la luat la el ca a vazut ca era un om si un preot minunat.

Dumnezeu sa-l ierte! Putere familiei sa treacă peste aceasta tragedie! Un om cum rar mai întâlnești in ziua de azi! Condoleanțe!”, sunt câteva din sutele de mesaje postate pe Facebook

Și reprezentații primăriei Costești au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

Mult îndurerată și greu încercată familie Geangavelea
Cu sufletele grele și pline de tristețe, dorim să vă exprimăm sincerele noastre condoleanțe pentru pierderea profund regretată a preotului Ilie Geangavelea. Vrem să stiți că suntem alături de voi în aceste momente dificile. Cu siguranță preotul Ilie va rămâne în amintirea noastră ca un om minunat, un prieten drag și un spiritual desăvârșit.
Vă rugăm să primiți acest mic gest de solidaritate din partea noastră – o lumânare aprinsă și gândurile noastre bune, care se îndreaptă către voi cu toată sinceritatea.
Dumnezeu să vă dea putere și alinare în aceste clipe de tristețe și să vă ocrotească. Suntem aici pentru voi, pentru orice sprijin sau ajutor de care ați putea avea nevoie.
Veșnică lui pomenire!
Cu compasiune și respect,
Ion Baicea, Primarul orașului Costești și întregul colectiv al Primăriei orașului Costești”, au transmis reprezentanții primăriei.

Legat de tânărul șofer, cei din Ungheni povestesc că părinții acestuia sunt plecați la muncă în străinătate și că se lăuda în tot satul, enunțând fără să aibă vreo jenă, că el conduce, deși nu are dreptul legal.

De asemenea, localnicii susțin că tânărul se crede un tip „ șmecher”.

Cei mai mulți români care aleg să plece la muncă în străinătate o fac pentru a le oferi copiilor o viață mai bună. Însă lipsa unuia dintre părinți sau mai grav, a ambilor are urmări de multe ori negative în viața copilului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Câmpulung: S-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Costeşti | Ion Baicea | Uda | Ungheni

Ultimele articole