El este criminalul de la Bran! Cum au fost uciși tinerii de propria rudă

de | 17.01.2023 09:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe suspectul crimei duble de la Bran, fiind vorba chiar despre vărul bărbatului ucis.

Oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov spun că între cei doi veri ar fi existat o neînțelegere, motivul fiind o bucată de teren.

Dubla crimă a avut loc în cursul nopții de duminică, atunci când atacatorul a spart geamul uneia dintre ușile de acces și a urcat la etaj, în camera în care se aflau tinerii, Nicu și Alexandra Pepene, fiind înarmat cu un cuțit și un topor. Cei doi au fost omorâți fără milă, cu mai multe lovituri de topor.

casa crima bran2 - El este criminalul de la Bran! Cum au fost uciși tinerii de propria rudă

Foto Știrile Pro tv

Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis procurorii printr-un comunicat de presă.

Cum a fost prins criminalul de la Bran

Atrocitatea a fost descoperită, luni dimineața, de cumnata victimelor, care a fost alertată de către colegii de serviciu ai bărbatului ucis, deoarece acesta nu ajunsese la muncă. Criminaliștii sosiți la fața locului au cercetat zona, iar indiciile duceau la vecinul cuplului, văr cu Nicu. Aceștia se judecau de mai multă vreme pentru hotarul dintre casele lor. Potrivit Știrile Pro tv, ucigașul voia ca victima să își mute gardul cu o palmă la încolo.

Ușa camerei lor era deschisă și era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopții că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră și n-au mai putut”, a declarat Ligia Pepene, cumnata victimelor.

Toporul cu care au fost uciși a fost găsit de câinele de urmă al polițiștilor, în curtea criminalului. Însă, anchetatorii nu au putut intra în gospodărie timp de aproape 8 ore, deoarece nu aveau mandat de percheziție, iar ucigașul era de negăsit.

locuinte crima bran - El este criminalul de la Bran! Cum au fost uciși tinerii de propria rudă

Foto Știrile Pro tv

În cele din urmă, a fost obținut un mandat, iar polițiștii l-au găsit pe ucigaș baricadat în podul casei, cu un cuțit asupra sa. Se pare că în toată această perioadă, individul a fost ascuns de tatăl său, care le-a spus anchetatorilor că nu se află în casă, ci că ar fi la serviciu.

Conform sursei citate, s-au desfășurat negocieri, iar într-un final, vărul lui Nicu a fost fost convins să iasă din locuință.

El și-a recunoscut faptele, iar acum este cercetat penal pentru infracțiunile de violare de domiciliu și omor calificat.

victime crima bran - El este criminalul de la Bran! Cum au fost uciși tinerii de propria rudă

Foto Facebook

Nicu și Alexandra își uniseră destinele în vara anului 2022. Bărbatul era pompier la SMURD Moeciu, iar soția sa, Alexandra lucra ca asistentă medicală la secția de oncologie de la Spitalul de Copii din Brașov.

Foto colaj: Știrile Pro tv/ Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Crimă dublă la Bran! Un pompier și soția lui- găsiți morți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole