Elena Iagăr, managerul Centrului Cultural de Cultură si Arte Argeș a demisionat!

de | 10.06.2024 13:35 | Județean, Lifestyle

Elena Iagăr, una dintre cele mai proeminente personalități din sfera culturii județene a demisionat din funcția de manager al Centrului Cultural de Cultură si Arte Argeș.
Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare, acolo unde a precizat că decizia aceasta a fost una grea deși se pregătea de multă vreme pentru acest moment. Totodată a mulțumit tuturor celor cu care a muncit i a construit în toți acești ani.
Elena Iagăr
Mai jos redăm mesajul integral transmis de Elena Iagăr:
Închei astăzi cea mai frumoasa etapă din viața mea – 7 ani în care am făcut tot ce am putut mai bine pentru Argeș și pentru oamenii lui. În mod sigur nu am făcut totul și în mod sigur nu am făcut totul perfect.
Consider că nu este necesar să fac un bilanț, având mulțumirea că las în urmă realizări remarcabile, emoții pozitive și amintiri frumoase.
Vă mulțumesc vouă, tuturor celor cu care am muncit și cu care m-am bucurat de tot ce am construit împreună!
Vă rog să nu considerați retragerea mea ca fiind o lașitate sau manifestarea unei mândrii exacerbate!1
Vine din convingere că instituția Școlii Populare de Arte și oamenii care lucrează aici merită și vor obține mai mult respect și mai multă susținere din partea Consiliului Județean Argeș, respect și susținere pe care le-am obținut cu greu în toți acești ani și pe care în mod cert mi-ar fi imposibil să le obțin de azi înainte.
Recunosc că îmi este greu, deși mă pregătesc de multă vreme pentru acest moment.
Sunt încrezătoare că și cu viitoarea conducere, veți fi la fel de entuziaști, la fel de uniți și mult, mult mai buni!
Vă voi urmări și mă voi bucura de tot ce veți fi realizat!”, a transmis Elena Iagăr pe pagina de Facebook. 
Foto: Facebook Elena Iagăr
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Iagăr | Topoloveni

Ultimele articole