Elena Lasconi este candidatul USR la prezidențiale. ”Nu am visat vreodată că voi ajunge aici”

de | 29.06.2024 18:02 | Național, Politic

USR a organizat, astăzi, un congres extraordinar pentru a alege membrii Biroului Naţional dar şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. Elena Lasconi, Octavian Berceanu și Dumitru Stanca – au fost cei trei candidați dintre care membrii USR au avut de ales, astăzi. În urma voturilor exprimate, Elena Lasconi și-a asigurat încrederea colegilor în lupta pentru fotoliu de la Cotroceni.

Elena Lasconi a primit 531 de voturi (94,32%), Octavian Berceanu – 25 voturi (4,44%), iar Dumitru Stanca – 7 voturi (1,24%). Au fost 581 de buletine utilizate, din care 18 nule si 563 valabile.

”Mulțumesc colegilor mei pentru încredere, pentru onoarea de a mă alege candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR!

94,32 la sută din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții.

Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire.

Iubesc România! Atât”, a fost mesajul transmis de Elena Lasconi pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Elena Lasconi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă pe A1! Autoutilitară răsturnată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi

Ultimele articole