Elena Lasconi: ”Susțin perspectiva euroatlantică a Republicii Moldova”

de | 27.08.2024 16:29 | Național, Politic

Președinta USR, Elena Lasconi, a transmis cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova un mesaj de la mulți ani tuturor românilor de peste Prut. Cu această ocazie, președintele USR a transmis că susține perspectiva euroatlantică a Republicii Moldova,

”La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani tuturor românilor de peste Prut care cred în libertate și în viitorul european și euroatlantic al țării!

De Ziua Independenței Republicii Moldova, trebuie să apreciem încă o dată curajul și determinarea românilor de peste Prut care luptă pentru a-și construi propriul drum, în Europa, departe de influența nefastă a Rusiei.

Susțin perspectiva euroatlantică a Republicii Moldova, aceasta este singura cale către prosperitate, securitate și libertate.

România, la fel ca Republica Moldova, are nevoie de un Președinte care să nu fugă de calea dreaptă, oricât de grea ar părea. Este calea valorilor democratice, a respectului pentru munca fiecăruia, a seriozității și a lucrului făcut cu încredere în Dumnezeu.

Maia Sandu reușește să modernizeze Republica Moldova chiar dacă oligarhii susținuți de Rusia încearcă să se opună drumului către Vest. Acesta este exemplul de curaj și de viziune pe care vreau să-l aducem și în România.

La mulți ani, Republica Moldova! Viitorul vostru este în marea familie europeană, alături de România. O națiune, două țări – libere și prospere în Europa.”, a transmis Elena Lasconi în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Elena Lasconi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Festivalul de folclor ”Sus la munte, la Muscel” și-a desemnat câștigătorii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi | Maia | Maia Sandu | Muscel | Republica Moldova | Rusia