Un elev s-a sinucis aruncându-se de pe bloc, în Galați!

de | 17.10.2023 20:35 | Știri, Eveniment

O tragedie a avut loc în Galați.

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Galaţi, a recurs la gestul extrem de a-și lua viața, aruncându-se de pe acoperişul unui bloc, conform Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Digi24.

Poliția susține că gestul elevului ar fi fost premeditat, deoarece deoarece a lăsat bilete cu mesaje de adio pentru toată familia sa.

Evenimentul a fost sesizat prin apel telefonic la 112, luni, 16 octombrie, în jurul orei 16:05, cu privire la faptul că pe o alee ce se afla dintre două blocuri situate pe strada Slănic din municipiul Galaţi se află întinsă la sol o persoană care ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc.

Poliţiştii care au ajuns în scurt timp la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima, un tânăr de 18 ani, din municipiul Galaţi, fiind preluată şi transportată la spital de un echipaj S.M.U.R.D. în stare comatoasă, unde, din păcate, în cursul nopţii de 16/17.10.2023 a decedat. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că tânărul şi-ar fi premeditat această acţiune şi s-ar fi aruncat în gol de pe acoperişul blocului unde domicilia, după ce în prealabil a scris mai multe bilete cu mesaje de adio pentru familia sa”, relatează sursa citată de Agerpres, conform sursei citate anterior.

La fața locului a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest tragic incident.

Tânărul de 18 ani era elev ce lua bursă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați