Un elev din Vâlcea și-a lovit un coleg cu o curea! Acum este cercetat penal!

de | 01.02.2024 20:57 | Știri, Eveniment

Un elev din Vâlcea este cercetat penal, după ce și-ar fi lovit un coleg cu o curea.

Directorul a fost cel care a sesizat Poliția, despre faptul că un elev ar fi agresat fizic un alt copil, două zile la rând.

Tânărul ar fi lovit victima cu o curea peste mână.

Mia mult de atât, adolescentul este cercetat și într-un alt dosar, după ce în toamnă ar fi mimat scene cu conotaţii sexuale în fața unor copii de clasa a III-a, conform

La data de 30 ianuarie 2024, poliţiştii din cadrul Biroului siguranţă şcolară şi Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de către directorul unui liceu din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că un elev ar fi fost agresat fizic de un coleg. Astfel, în data de 30 şi 29 ianuarie 2024, un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de către un coleg peste mână. În data de 30 ianuarie, la agresiune ar fi participat încă un coleg de clasă”, au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea.

sursă foto olt-alert.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemena, pe anchetaonline.ro

Vehicul izbucnit în flăcări, în Bălilești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole