O elevă din Sibiu a improvizat o funie din cearșafuri pentru a evada din cămin, ca să meargă în club!

de | 24.01.2024 17:02 | Știri, Eveniment

O elevă din Sibiu a ajuns la spital, după ce a încearcat să iasă din cămin pe geam, folosindu-se de o funie improvizată din cearșafuri, pentru a merge în club.

Fata a improvizat funia alături de o altă colegă.

Prima a reușit să coboare, însă a doua a căzut și și-a fracturat un picior, potrivit Ora de Sibiu.

Totul s-a petrecut în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, la internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu.

Regulamentul internatului le interzicea fetelor să iasă noaptea, iar acestea au căutat o soluție.

Sâmbătă spre duminică noaptea, două eleve la inițiativa lor proprie au hotărât să părăsească internatul neautorizat, deși există supraveghetoare de noapte și pază non-stop la intrarea în curte liceului. Au improvizat o funie din cearșaf și pătură ca să poată să coboare de la etajul 1. Au încercat să iasă prin spatele căminului tocmai pentru a nu fi văzute. Prima elevă, de la Colegiul Pedagogic, a reușit să coboare, iar cealaltă, elevă la Colegiul „Octavian Goga” undeva la jumătatea parterului, la un metru și jumătate, cearșafurile s-au desprins, a căzut și și-a fracturat un picior. De când sunt director, nu am mai întâlnit astfel de situații, de părăsire neautorizată a căminului”, a declarat directorul Liceului „Terezianum”, Marian Solomon, conform Digi24.

În loc să ajungă în club, tânăra a încheiat seara la spital.

 

Una dintre eleve, o adolescentă de 17 ani se află internată în secția de Chirurgie Pediatrică cu traumatism la nivelul membrelor inferioare. Este cu stare generală bună și beneficiază de îngrijiri de specialitate”, a precizat marți, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu.

 

Sursa Foto Kanal D/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A intrat cu mașina direct în gard! Un bărbat este monitorizat de paramedici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu

Ultimele articole