M.A.I. aproape de elevi pentru ,, VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”

de | 04.07.2024 16:16 | Județean, Lifestyle

Vacanţa reprezintă prilej de bucurie pentru toți copiii, însă în această perioadă există și posibilitatea să  fie expuşi unor situaţii de risc.

Pentru a preveni situațiile nedorite, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne desfășoară o serie de activități  pe durata vacanței de vară, în cadrul campaniei desfășurată sub sloganul ,,VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”.

Astfel, ieri, 03 iulie, a avut  loc prima întâlnire de vacanță, în cadru organizat, între reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și elevi.

Aceasta a fost găzduită de Liceul Tehnologic Vedea, iar la întâlnire au luat parte elevi din ciclul primar și gimnazial din comunele Vedea și Poiana Lacului, precum și liceeni ai unității școlare ce a găzduit evenimentul.

În cadrul întâlnirii, la care au luat parte aproximativ 250 de copii și tineri, alături de 30 de părinți și cadre didactice, au avut loc ateliere de lucru organizate de polițiști, jandarmii, precum și pompieri cu voluntari ai programului „Salvator din pasiune”, în care cei prezenți au primit informații importante.

Următoarea activitate va fi găzduită pe raza localității Domnești, fiind așteptați elevi din Pietroșani, Aninoasa, Nucșoara, Corbi și Mușătești.

Foto descriptiv IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tudor Pendiuc rămâne după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aninoasa | Corbi | Mușătești | Nucșoara | Poiana Lacului | Vedea

Ultimele articole