Elevii Palatului Copiilor vor susține un program artistic la Filarmonica Pitești

de | 10.10.2023 10:25 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, 10 octombrie 2023, Palatul Copiilor Pitești sărbătorește Ziua Națională a Palatelor și a Cluburilor Copiilor din Romania.

eveniment palatul copiilor
Elevi talentați ai Palatului vor susține cu această ocazie, un mic program artistic, la Filarmonica Pitești. Evenimentul va avea loc în intervalul 16:00 – 18:00.
Tot cu această ocazie vom incerca să premiem excelența”, au anunțat organizatorii.
Aceștia anunță faptul că toți elevii componenți ai unor formații, echipaje ori ansambluri, dar și cei care au participat individual la etape regionale, naționale, internaționale sau finale ale unor concursuri și competiții la care au obținut și rezultate de podium, vor fi premiați astăzi, pentru meritele lor deosebite, împreună cu profesorii coordonatori.
Așadar, dragi elevi, părinți și bunici, vă invităm să ne fiți alături la Filarmonică!”, au mai transmis aceștia pe pagina de socializare. 
Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În premieră la Filarmonica Pitești – singura simfonie a lui Cherubini

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Palatul Copiilor Pitești | Pitești